Dodatne informacije:Svojstvo meda je kristalizacija. Zagrijavanjem do 45°C ponovo je tekući. Upute za upotrebu/pripremu:Med se ispravno konzumira otopljen u napitku (do 45°C) ili podjezično.
Uvjeti čuvanja: Originalno zatvorena može se čuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i upotrijebiti u roku jednog dana. Sastojci/Sastav: svinjsko meso, strojno otkošteno pileće meso, svinjsko masno tkivo, voda, svinjske iznutrice, škrob kukuruzni, soja, kuhinjska sol, začini…
Osnovni sastojci proizvoda: pšenično bijelo brašno, sol, ulje, voda, jaja Proizvod sadrži gluten. Pakiranje: u pvc ambalaži Skladištenje: U originalno zatvorenoj ambalazi, na suhom. Rok uporabe: 12mjeseci (otisnut na proizvodu)
„SALATKO“ za zimnice i salate izrađen iz prehrambene octene kiseline dobivene suhom destilacijom drveta Fizikalno-kemijska svojstva proizvoda „SALATKO“: Proizvod je bistra, transparentna, bezbojna tekućina, kiselog okusa, mirisa na octenu kiselinu. pH = 1-2 Udio octene kiseline u uzorku: Min: 9,00%…
„SALATKO“ za zimnice i salate izrađen iz prehrambene octene kiseline dobivene suhom destilacijom drveta Fizikalno-kemijska svojstva proizvoda „SALATKO“: Proizvod je bistra, transparentna, bezbojna tekućina, kiselog okusa, mirisa na octenu kiselinu. pH = 1-2 Udio octene kiseline u uzorku: Min: 9,00%…