-
-
VOĆNI NAMAZ NISKOKAL. 400 G
Proizvedeno od 55 g voća na 100 g proizvoda Ukupni šećeri 30 g na 100 g proizvoda Sastojci: marelica, voda, šećer, tvar za želiranje: pektin; konc. limunov sok , regulator kiselosti :trikalcijev citrat ; zaslađivači: natrijev ciklamat, natrijev saharin. Čuvati…Prijavite se kako bi vidjeli cijene. -
ČOKOL.NAMAZ 900 G
Sastojci; šećer, biljno ulje (suncokretovo), biljna mast (palmina), kakaov prah sa smanjenim sadržajem kakaove masti (5,85%), obrano mlijeko u prahu (5,35%), sirutka u prahu, sojino brašno, lješnjak (0,1%), emulgator sojin lecitin, arome. Sadrži najmanje (5%) suhih nemasnih kakaovih djelova i…Prijavite se kako bi vidjeli cijene. -
VOĆNI NAMAZ MARELICA 20 G (320/1)
Pakiranje: 100/1 Sastojci: šećer, kaša marelice, regulator kiselosti: limunska kiselina (E330), tvar za želiranje: pektin (E440),konzervans E202 (kalijev sorbat) i E220 (sumpor dioksid). Proizvedeno od 40g voća na 100g konačnog proizvoda. Ukupni šećer 67g na 100g proizvoda.Prijavite se kako bi vidjeli cijene. -
VOĆNI NAMAZ MIJEŠ.VOĆE 20 G (100/1)
Proizvedeno od 40g voća na 100g Ukupni šećeri: 67g na 100g Sastojci: Šećer , kaša jabuke , kaša šljive , kaša višnje , zgnjušnjivać: pektin; regulator kiselosti : limunska kiselina ; konzervans: sumporni dioksid; kalijev sorbat Nakon otvaranja čuvati na…Prijavite se kako bi vidjeli cijene. -
MED CVJETNI 20 GR
Dodatne informacije:Svojstvo meda je kristalizacija. Zagrijavanjem do 45°C ponovo je tekući. Upute za upotrebu/pripremu:Med se ispravno konzumira otopljen u napitku (do 45°C) ili podjezično.Prijavite se kako bi vidjeli cijene. -
VOĆNI NAMAZ MIJEŠANO VOĆE 2.500 GR
SASTOJCI: 40% voćna kaša jabuke, kruške, šljive i višnje (u promjenjivim omjerima / porcijama), šećer, voda, tvar / agent za želiranje: pektini; regulator kiselosti: limunska kiselina; konzervansi: kalijev sorbat; sumpor dioksid SADRŽI SULFATE Suha tvar (materija) (min): 65% Proizvedeno od…Prijavite se kako bi vidjeli cijene. -
MED CVJETNI 900 GR
Dodatne informacije:Svojstvo meda je kristalizacija. Zagrijavanjem do 45°C ponovo je tekući. Upute za upotrebu/pripremu:Med se ispravno konzumira otopljen u napitku (do 45°C) ili podjezično.Prijavite se kako bi vidjeli cijene. -
KISELI KUPUS REZANI RINF. (18/1)
Naziv proizvoda: KISELI KUPUS REZANO 20/1 Neto ocijeđena masa ploda : 18 kg. Kakvoća: II klasa Zemlja porijekla: Hrvatska Godina proizvodnje: otisnuto na ambalaži ČUVATI NA HLADNOM I TAMNOM MJESTU Sastav: kiseli kupus, sol, vlastiti sok Rok trajanja: otisnut na…Prijavite se kako bi vidjeli cijene. -
KISELI KUPUS GLAVE RINF.(18/1)
Naziv proizvoda: KISELI KUPUS GLAVE 20/1 Neto ocijeđena masa ploda : 18 kg. Kakvoća: II klasa Zemlja porijekla: Hrvatska Godina proizvodnje: otisnuto na ambalaži ČUVATI NA HLADNOM I TAMNOM MJESTU Sastav: kiseli kupus, sol, vlastiti sok Rok trajanja: otisnut na…Prijavite se kako bi vidjeli cijene. -
KAKAO PRAH ALKALIZIRANI 10-12 % 1 KG
Uvjeti čuvanja: Na suhom i hladnom mjestu Rok uporabe: 24 mjeseca Sastav proizvoda: Kakaov prah smanjene masti Kakao dijelovi 100%Prijavite se kako bi vidjeli cijene. -
KUS-KUS 1KG – INFINITIV
Nutritivna vrijednost u 100g proizvoda: Energija: 350kcal/1483kJ Masti: 1,2g od toga zasičene masne kiseline: 0,3g Ugljikohidrati: 71g od toga šećeri: 3,2g Bjelančevine: 12g Sol: 0,0g Vlakna: 3,5g Najbolje upotrijebiti do: Označeno na vrećici Čuvati na suhom i hladnom mjestuPrijavite se kako bi vidjeli cijene.